Ga naar de inhoud

Aquarium knaller


Retourneren
 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U kunt hierbij een koeriersdienst naar eigen keuze gebruiken. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Let op! Op het retourpakket moet minimaal uw bestelnummer vermeld worden, dit nummer kunt u terugvinden in uw account of via de orderbevestiging in de mail. Onderstaande gegevens mogen voor de retourzending gebruikt worden;

  Aquarium Knaller
  Veilingstraat 18
  4881 CX Zundert

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitsluiting herroepingsrecht
Voor levende goederen is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem! U kunt hiervoor contact opnemen met info@aquariumknaller.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van www.aquariumknaller.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 229 reviews.